Dumont Simon
Landen - Electriciteit Dumont

Sint-Aldegondisstraat 34
3400 Overwinden (Landen)

0485 28 76 55
     

Nieuwe en veilige elektriciteit gelegd door vakman Simon Dumont uit Landen (Vlaams-Brabant)

Welkom op de website van Simon Dumont, uw betrouwbare elektricien voor alle elektriciteitswerken bij nieuwbouwprojecten of renovaties aan woningen of appartementen.

 

Als elektricien startte ik recent mijn eigen bedrijf op in Landen, met een focus op het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken in heel de provincie Vlaams-Brabant. U vertrouwt op een snelle en nauwkeurige service. Ik sta garant voor het plaatsen van elektrische installaties van topkwaliteit in uw woning of appartement.

 

Bij een nieuwbouwproject of een uitbreiding van uw woning leg ik de meest recente elektrische toepassingen, volledig conform de geldende veiligheidsnormen. Wanneer u renoveert, verwijder ik vakkundig oude leidingen en verdeelkasten om ze te vervangen door nieuwe en duurzame materialen.

 

Elektriciteitsschema’s

Waar plaatst u uw stopcontacten? Hebt u voldoende lichtpunten in uw kamers? Kunt u voldoende toestellen aansluiten zonder uw elektrische kring te overbelasten? Het zijn vragen die vaak de kop opsteken wanneer het over elektriciteitswerken gaat. Voor een gepast antwoord, rekent u op een elektricien die met u meedenkt.

 

Ik maak overzichtelijke elektrische schema’s om u een duidelijk overzicht te geven. Samen bekijken we waar er stopcontacten, lichtpunten en lichtschakelaars nodig zijn in functie van uw levensstijl en woondromen.

 

Verder geef ik u vakkundig advies over de nodige verlichting en plaats ik met grote zorg uw verlichtingsarmaturen. Met een gedreven elektricien aan uw zijde komt u niet snel in het donker te zitten.

 

Snelle herstellingen

Ook bij plotse defecten aan uw elektriciteitsnetwerk kom ik snel ter plaatse om een efficiënte depannage uit te voeren. Ik spoor de storing op en werk meteen een duurzame oplossing uit.

 

Keuringsattesten

Wanneer u bouwt of verbouwt, moet u er zeker van zijn dat uw elektrische installatie volledig conform de wetgeving geplaatst wordt. Om dat te verzekeren, voer ik eveneens elektriciteitskeuringen uit. Uw elektriciteitsnetwerk wordt volledig onderzocht. Zijn er onvolkomenheden? Dan herstel ik die met veel plezier. Zo beschikt u binnen de kortste keren over een positief keuringsattest en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw elektriciteit.

 

Simon Dumont is uw oplossing voor algemene elektriciteitswerken zoals:

 

  • leggen of vervangen van elektriciteit in nieuwbouw-, renovatie- en uitbreidingsprojecten
  • elektriciteitskeuringen
  • opmaken van elektriciteitsschema’s
  • snelle herstellingen en depannages
  • vervangen van verouderde verdeelkasten
  • advies verlenen en plaatsen van verlichting

 

Bel me om een afspraak vast te leggen. U ontvangt van mij een gratis en scherp geprijsde offerte.

 

 Bereken route